slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

Resnično JAZ revija - no. 3

Kako sprejeti sebe, kako sprejeti, da se telo spreminja, da se spreminjamo mi? Sem to še vedno jaz, ko po porodu naberem kilograme in ne izginejo? Sem še vedno jaz ta moški, ki je zaradi koronakrize delal od doma in si nabral nekaj kilogramov? Ko se pogledam v ogledalo in vidim sebe – sem to še vedno jaz? Sem si všeč? Se sprejemam s spremembami? 


Kolikokrat se vprašamo, ali smo si všeč, ali smo zadovoljni sami s seboj? Si kdaj povemo, da smo ponosni nase ali se zgolj sprašujemo, kako se bodo drugi odzvali na spremembe? Ko se v življenju nekaj spremeni, smo pripravljeni to priznati ali nastane težava? Kriza, strah, sram, da to nismo več mi. Se lahko spopadamo s spremembami v svojem življenju ali je to za nas tako tragično, da nas strah postavlja pred še večje ovire?
Bodi to, kar si, sprejmi sebe; le tako bo življenje lažje in zanimivejše. Tokratna številka revije je posvečena težavam, s katerimi se srečujemo v različnih obdobjih svojega življenja – odraščanje, razvoj, partnerstvo, bivanja pod svojo streho … Zajeli bomo različne teme – vse od rojstva pa do smrti.
Tokrat vas bomo popeljali na zanimivo branje, bolj čustveno. Dovolite si, da se vas dotakne. Dovolite, da vas branje spravi v jok, da se nasmejete od srca ali pa se spravite v akcijo, da naredite nekaj za nov dom, bivanje, sebe ali celo družino.

Bodite to, kar si želite biti v danem trenutku!

Ekipa Resnično JAZ

resnicno jaz revija avgust21 naslovnica zmanjsana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIK na revijo Resnično JAZ za ženske

Prijetno branje!

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript