slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

MOJA ZGODBA 21. del

Mojima nečakoma se zdi izredno pomembno, da jima starša zaupata. Ko prideta k meni na obisk, ju starša odložita pred blokom in gresta pri šestih letih sama skozi blok do stanovanja. To jima ima vliva zaupanje, da jima starša zaupata, da sta že dovolj velika. Majhna gesta, a otrokoma zelo pomembna in zapomnila si jo bosta za vedno.


Otroku je pomembno, da mu pustimo biti otrok, najstniku, da je lahko najstnik. Kar pomeni, da kdaj tudi kaj ušpiči. A saj smo tudi mi. Če otroka priklenemo na dom in šolo, če ga vedno hodimo iskat pred šolo, kaj potem naredimo za njegovo socializacijo in samostojnost? Kaj bo naredil otrok, če se vam kaj zgodi? Ste kdaj pomislili na to? Upam, da nikoli ne bo prišlo do tega. Pa vseeno, se kdaj vprašate, je vaš otrok pripravljen na to? Ali ste ga tako omejevali, da niti ne ve, kaj je svet okoli hiše?


Je prav, da se otroci na ulici igrajo, družijo, tvoj otrok pa stoji pred hišo in gleda? Zakaj se on ne bi smel igrati? Je učenje tako pomembno, da otrok ne sme biti otrok?  


Starši so mi zaupali, zato sem lahko izkusila svoj prvi poljub. Čeprav sem bila vzgojena, da je poroka zelo pomembna. Da je potrebno počakati na pravega fanta …

21 del

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript