slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

MOJA ZGODBA 22. del

Sploh se ne spomnim, kdaj so izgubljeni kilogrami prišli znova nazaj. Spet sem bila edina debela, okoli mene pa sošolke, suhe, fletne ... In tako vsi, ki so mi bili všeč, meni niso bili dosegljivi, vsaj tako sem mislila.


Počasi je prišlo obdobje, ko smo lahko preko spleta spoznavali nove ljudi, takrat se je programu reklo IRC. Tam si se prijavil – seveda ni bilo toliko fotografij, podatkov, kot jih je danes – in si klepetal. Hm, klepetanje mi je šlo vedno dobro od rok. In tako sem se pozno v noč pogovarjala z različnimi fanti. A ko je bilo potrebno iti na prvo srečanje, se je končalo, saj sem vedela, da ko me bo fant videl, bo vsega konec.


Vedno sem jim postavljala hipotetična vprašanja, češ kaj, ko me boš videl in bom imela preveč kilogramov ali ti bom še všeč, tako kot mi sedaj zatrjuješ. In vsak je rekel, da je odvisno, koliko preveč kilogramov imam. Vsi so vztrajali, da se dobimo in tako sva s sošolko vedno načrtovali, da me po petih minutah srečanja pokliče. Če bo zmenek ugoden, bova hitro nehali, če pa ne, bom morala v desetih minutah oditi. In tako sem spoznala kar nekaj zanimivih fantov, s katerimi pa se ni razvilo nič. Pa da ne bo pomote, niso bili vedno oni nesramni, tudi meni ni bil vsak všeč.

22 del

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript