slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

MOJA ZGODBA 23. del

V življenju si vedno postavimo zasilne izhode, pomoči, če nam nekaj ne bo šlo. Koliko pa smo pripravljeni tvegati? Kako pa vemo, da je točno takrat prav, da tvegamo in kdaj je prav, da smo previdni?


Prevečkrat se z glavo odločimo za hojo po varni poti. Koliko nas je takih, ki bi stopili na most in skočili z mosta z elastiko? Hm, zelo malo, saj vsi takoj pomislimo, kaj pa, če se elastika strga in pademo ali umremo? Vsi tisti, ki jih je manj, ki ne razmišljajo, pa doživijo pravo adrenalinsko izkušnjo. In lahko rečem, da jaz bi to poskusila samo, če bi me nekdo postavil gor in porinil. Občudujem ljudi, ki so pripravljeni tvegati, ki radi poskusijo nekaj novega in ki jih tudi v zrelejših leti glava ne ovira do te mere, da bi marsikatero priložnost izpustili iz rok zgolj zaradi strahu. Pravijo, da je strah votel, okoli ga pa nič ni. Ga je kdo že srečal? Jaz sem večkrat prestrašena, pa ga še nisem srečala od blizu, vedno se vse izide, kot je prav.


Kaj pa vi? Ste med tistimi, ki premišljujejo in se odpovedujejo stvarem? Ali ste tisti, ki si rečejo, kar bo pa bo! Katera pot je po vašem mnenju lažja za življenje?

23 del

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript