slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

MOJA ZGODBA 25. del

Starši, se vam kdaj zdi, da je naporno, ko otroci trenirajo? Da gre ves prosti čas za to, da jih vozite na trening ali da ste vse vikende na tekmah?

V mojih najstniških letih smo vsak vikend družinsko vozili brata na tekme, prepotovali smo celo Slovenijo in se družili, saj so to počele tudi druge družine fantov, ki so trenirali. Vikendi so bili pestri, vendar zabavni. Med tednom pa so se starši znali zorganizirati. Povezali so se med seboj, tako da je ena mama vozila v eno smer, druga jih je pobrala ali ena mama en dan, druga naslednji dan, tako da so tudi starši lahko malo zadihali. Kako pa je danes? Se otroci in starši še tako povezujejo? Je tudi danes taka gesta med starši ali se vsi bolj držijo zase? Seveda smo tudi mi v tistem času sedli kdaj sami na avtobus in se odpeljali na trening. Danes pa se mi zdi, da so otroci razvajeni in da jih morajo starši od točke A do točke B voziti sami, da si težko organizirajo prevoz. Predvsem pa jim je težko sesti na kolo in se odpeljati na trening.


So pri enajstih letih otroci dovolj samostojni, da če jim starši pravočasno sporočijo, da ga ne bodo mogli peljati na trening, da si prevoz poiščejo sami?
Gre po vašem lahko otrok pri enajstih letih na kolo in na trening, če ta poteka 15 minut stran od doma?


Sama v mestu opažam, da je veliko manj samostojnih otrok kot včasih. Je to res ali se starši še trudite, da pridete tudi vi do prostega časa, da se otrok lahko sam organizira za kakšen trening?

25 del

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript