slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

MOJA ZGODBA 27. del

Ker sem vedno želela pomagati ljudem, sem želela tudi nekaj takšnega študirati. Ker takoj po srednji šoli nisem uspela priti na fakulteto, sem bila primorana narediti še maturitetni tečaj. Že od osnovne šole sem imela problem z angleščino.

V osnovni šoli sem naredila napako pri branju in namesto, da bi prebrala »building«, sem prebrala »buldog«. To je takrat sprožilo salve smeha in v moji glavi se je prižgal STOP znak. Bila sem prepričana, da jaz pa angleščine ne znam, mi ne gre. V srednji šoli mi je pomagala sošolka, pojavil pa se je nov problem. Če sem želela študirati, sem morala na maturitetnem narediti angleščino. Kaj sedaj? Ja, nič, potrebno se je bilo usesti in se učiti. Res sem se veliko učila in uspelo mi je, naredila sem maturo iz angleščine in bila sem sprejeta na faks.


Med prvim letnikom faksa, ki sem ga opravljala izredno, sem se odločila, da bom opravljala tudi prostovoljno delo. Prostovoljno delo sem opravlja že od osnovne šole. Tako sem se povezala z dnevnim centrom Škrlovec, kjer opravljajo dela, druženje z najstniki, pomoč pri učenju, socializacijo, druženje …


Ste kdaj pomislili, da bi tudi sami ob obilici odvečnega časa, ali vaši otroci delali kot prostovoljec?

27 del

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript