slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

MOJA ZGODBA 30. del

Pripravljali smo nastop na prostem, ko sva se s takratnim znancem zmenila, da greva po končanem nastopu na pijačo.

Ta znanec je takrat vedno nekaj namigoval, vendar me ni zanimal. Ko sva se odpravila na pijačo, je poklical še svojega prijatelja in takrat se je pričelo obdobje mojega trpljenja na ljubezenskem področju. Prišel je in me takoj osvojil. Bil je osem let starejši in on je mene že prej opazil, vedel je, kam spadam in zazdelo se mi je, da sem mu všeč. Takrat sva navezala stik, bila sva cele dneve v kontaktu in želela sem mu dokazati, da sem prava zanj. Pa vendar ni šlo tako enostavno. Prijateljica iz otroških let se je spet pojavila nazaj v mojem življenju in ker sta bila iz iste vasi, smo se pričeli družiti, vse več nas je bilo in kmalu sem bila pri njemu tista druga.

Ko sem nedolgo nazaj gledala najstniški film, so v Ameriki to drugo osebo srednješolci označili za dežurno bajso. Vedno so lepe prijateljice imele eno, ki jim ni segla do kolen po videzu, da je ona zmeraj izpadla lepša. Ta dežurna bajsa pa je bila tam zato, da je lepi prijateljici pomagala priti do fanta, ki ji je bil všeč, jo tolažila ali je fantom, ki so bili všeč njej, razlagala o prijateljici.

In ja, tako fantje kot dekleta smo lahko nesramni, ko gre za pravo ljubezen. Ne znamo ali nočemo biti iskreni in povedati, da nam nekdo ni všeč. Ker sem bila v obdobju polnoletnosti in ker so me vedno učili, da seks pride šele z nekom, ki ga imaš rad in si z njim dlje v vezi, so se travme kar stopnjevale. Moja prijateljica je imela že nekaj izkušenj skupnih noči za sabo, jaz pa sem bila še vedno pridna punčka.

30 del

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript