slika resnicno jaz

velo banner resnicno jaz feb21

MOJA ZGODBA 32. del

Če se človek trudi, ponudi pozornost, pripravi presenečenje, a če moškega po dveh letih to še vedno ne pritegne, pa nič! Sedaj sem pa tudi jaz dovolj stara, da izgubim nedolžnost, pa četudi z nekom, ki ga bom prvič videla.

In res, kot strela iz jasnega se je pojavil fant, ki me je vabil na zmenek. Spoznala sva se preko portala Frendi in flirt. Večkrat je vztrajal, da bi se dobila, pa mi ni bilo do tega, ker je preko telefona njegov glas zvenel žensko. Sama sem si na podlagi tega v glavi naredila predstavo o njegovem videzu. Vendar, ker je vztrajal, jaz pa sem imela vsega že dovolj, sem pristala. In ni mi bilo žal. Po videzu je bil res hud tip, karakterno prijazen in tako se je začela najina zgodba. Bil edini moški, ki sem ga spoznala do sedaj, ki je bil res potreben. To, da je bil potešen, mu je pomenilo vse in šele potem je lahko klepetal.

Starši so se odpravili na morje, brat je imel trening in imela sem dve uri časa, zato sem ga povabila k sebi. In tako je prišel, dišal je kot vedno omamno. Pričela sva. Bil je nežen, razumevajoč, malo krvavega madeža in led je bil prebit. Z njim sem izgubila nedolžnost.

Nič romantike in crkljanja, tako kot v filmu, hitro je bilo potrebno zamenjati spodnje perilo, pospraviti kondom, preden je prišel brat in se delati, kot da ni bilo nič.

32 del

zenski dan banner avg2021 

revija banner avg2021

vitalmon banner maj2021

 Banner ResnicnoJaz 1

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript