Banner Fermentix Resnično Jaz 728 x 90 radgonska
bucno olje avemed 728x90px
ekoloska kmetija hiska zelisc nx 728x90px
amnis RESNIČNO JAZ Lamorix banner 728x90px 1
Banner LUST banner728x90
Avon banner 728x90px SLO pix baner
Oshee zenski dan BENNER Green zenski dan BENNER
image005
wowo banner vila koman zenski dan 4 banner
banner2 01 MOL
image003 1 EVENT BANNER PLANT IMMORTELLE 728 x 90 px 2
jogaline Lilishop 728 x 90 px
agrosloven banner Yamas 728z90px
banner kerinba d.o.o. 728x90px fizian
EMC banner 728x90px
T5M banner Prekrasna
BANNER 728x90px vitamini
biooil resnicno jaz banner
Makabo Italijanska kozmetika
senti Loctite
Laxemon Hartmann
Svet bonnemaman
kava orbico
zumma Embryolisse 738x90 II 1
lomasbanner BANNER 728x90px 4 ŽENSKI DAN za tisk
Banner Jeans zenskebanner 1 biogetta banner 728 x 90 BEL popravek
banner kahne 2024 03 09 Društvo Resnično jaz Banner page 0001
PESTO TIGULLIP TRADICIJA
GRISBI rizeva skleda zenski dan 4 banner

Uspešen 1. ženski dan

1. ženski dan smo izpeljali odlično! Brez vseh naših sponzorjev, pa nam na ta dan ne bi uspelo izpeljati popolnega dne!

Da smo lahko celotni dan dobro telovadile, da naše ritke niso sedele na tleh je poskrbelo podjetje UrhDan smo pričele z zborom v večji dvorani športnega centra Champ.
Vsaka udeleženka je prejela majčko Luštna bejba, ki nam jo je podarilo podjetje Lušt. Še preden pa je nastala prva skupinska fotografija, smo z največjim veseljem posegle tudi po darilnih vrečkah. Ko so dekleta preverila, kaj se skriva v vrečkah so bile nadvse presenečene, saj še nikoli niso prejele toliko daril, toliko pozornosti samo za njih. Za najboljša darila so poskrbeli podjetje DM, Blendergroup d.o.o., Magea, kozmetika Missha, Avemed d.o.o., Kraš, Birdcosmetics, Ilirija, Gaia naturelleOrbico, Palačinkomat d.o.o.Argeta, Loka Kava, Hrib d.o.o., La popsi d.o.o., Malinca d.o.o., Vitahemp, Hiška zelišč, Zlati Ghee, Vlado Vlaj, Ekotera, Mittelco, P.E.C.A. in Favn. Pripravili so prav posebno darilno vrečko za vsako dekle.

Iskrena hvala vsem! Vsa dekleta, ki ste bile prisotne najdete tukaj vse povezave, da lahko najboljše produkte naročite tudi domov!

zenski dan 5

Po skupni fotografiji smo si privoščile v miru zdrav in odličen zajtrk. Zanj so poskrbeli podjetje Infiniti, Goran Žagar s.p., ki je poskrbel za najboljši smuti, vrhunsko sadje in zelenjavo, Mol slovenija, ki je priskrbel sveže, tople rogljičke in odlične sendviče, Boom, ki nas je navdušil z ovseno kašo, granolo in ovsenim mlekom, Mlekarna Celeia, ki je razveselila z odličnim jogurtom aronija in Gajbica, ki je poskrbela za prva domača jabolka, ki smo jih lahko uživale celotni dan.

Nato so sledile delavnice: Pilates z Majo Rozman in delavnica za samozavest s Špelo Bok. Po prvih delavnicah smo si ob 12. uri privoščile kosilo, za katerega so poskrbeli pri Mercator IP d.o.o. Pripravili so nam odlične solate in zdrave polnovredne obroke, ki so bili za kosilo lahki, hranljivi in odličnega okusa.
Po kosilu smo si privoščile še sladico - osvežilno, lahko odlično lučko podjetja INDY& PIPPA.

zenski dan 2

Po odlični pavzi pa smo se prepustile Maji Rozman, da nam je predstavila zdravo in uravnoteženo prehrano, z nekaj napotki, kako se lotiti zdravega načina življenja.

Po predavanju smo si privoščile kratko pavzo za druženje in sončenje ter se posladkale s sladoledom podjetja LeoneZa sladkanje sta poskrbeli tudi dve čokoladnici:
Hvala Hana (dekleta so kar godla ko so jedla čokolado) in Passero (odlične čokolade z raznovrstnimi okusi, vsaka zadovolji okus še tako izbirčne ženske).

Celotni dan so za pijačo na našem dnevu skrbeli RadenskaCostella (privoščile smo si Botaniko, gazirano pijačo z koščki sadja brez dodanega sladkorja), Vipi
Kmetija Paldauf (privoščile smo si domač naravni grozdni sok) in Rauch - odličen jabolčni sok, ki smo ga uporabile pri smutijih, koktejlih z ginom in kar tako na slamico.

Ob 15.30 uri smo pričele z novim sklopom vadb in delavnic. Za dobro ogrevanje in malo švicanja je poskrbela Maja Rozman s treningom Jaz resnično migam, za odlično predavanje kako se izogniti stresu pa je poskrbela Monika Kozjek iz podjetja Vitalmon.

zenski dan 4

Po končanem treningu in predavanju, je sledilo kratko druženje, kjer smo se okrepčale z slanimi in sladkimi dobrotami. Za to so poskrbeli pri podjetju Intersnack
Sladke Sanje in Conditus.

Ker nas je za zaključek dneva čakala še odlična joga z Majo Maselj, smo se hitro odpravile v večnamensko dvorano, kjer smo si pripravile vsaka svojo blazino in počakale na začetek! Joga je bila za nas odličen zaključek programa, sledila je še zabava!

Za odlično večerno druženje so poskrbeli:
Ekskluzivna darila - podarili so nam odličen gin, top okusa, ki ga priporočamo za novoletna darila
Destilarna karakter - preizkusite njihove gin kombinacije z okusom za ženske
Žganjekuha Kržič - odličen gin za pripravo različnih koktejlov z sladkorno peno
Pivovarna mali grad - za vse, ki niso ljubiteljice gina pa je poskrbela pivovarna. Dekleta so bila navdušena nad okusom domačega piva.

Za odličen sladek konec pa so poskrebele slaščice iz pod rok Tanje in Veronike - Tanjine DobroteVeronika Benedik s.p.

Čez celotni dan sta za nas skrbeli tudi dve odlični in luštni bejbi. Tjaša Bregar iz kozmetičnega salona TAETA, je čez celotni dan skrbela za nego obraza, ter Karin, iz Lepotilnice pri Karin, ki je poskrbela za lepe nohte. Hvala obema za dnevno razvajanje!

zenski dan 1

"Ena velika hvala in pohvala za odlično organizacijo 1. ženskega dneva pri vas."  - Vesna


"Dokler ne preizkusiš ne veš kaj ti manjka. Hvala za čudovit ženski dan, ki smo ga preživele skupaj. Super energija, družba, predavanja in vaje. To je bil zame totalen odklop, prej sploh nisem vedela da sem tako utrujena in v stresu. Po celem dnevu prijetnega dela na sebi sem šele videla, da bi si to morala večkrat privoščiti in nekaj narediti zase. V nedeljo sem bila kot nova, polna energije in dobre volje, predvsem pa zelo sproščena. Še enkrat hvala za super organizacijo, pogostitev in darila. Se vidimo naslednjič." - Alenka


 "Ta dogodek je bil res nekaj posebnega, zahvale pa gredo seveda v največji meri tebi Tina. Brez tvoje iniciative in ustvarjalnih zamisli vse do izvedbe." - Mateja

laborplast
Ecoathera 2024 8 2 banner 400x100px
Pozabi na probiotike small
Cotoneve logotip bela podlaga
logo klubar
norsan
haloputka
 pritt.jpg  
lindt
cedevita_logos_1505-02.png
argeta.jpg barcaffe.jpg
cocta.jpg BoomBox_boje_RGB_hex_Boombox_purple.jpg
thumbnail SWY brand clean black 1
Banner Resnično jaz 400 100 pik
banner
logo N.Aimage001

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript