slika resnicno jaz
banner tina banner tina1
Ym047K3w.png banner2
Banner Valens Blanche banner
hiska zelisc ekoloska kmetija IMG 8405
kmetija vlaj banner 728x90 NADH Original Instant Power 10 lng
oglas Baner Flora Tea 01
Banner 728 x 90 SlimFithemoemon  

Uspešen 1. ženski dan

1. ženski dan smo izpeljali odlično! Brez vseh naših sponzorjev, pa nam na ta dan ne bi uspelo izpeljati popolnega dne!

Da smo lahko celotni dan dobro telovadile, da naše ritke niso sedele na tleh je poskrbelo podjetje UrhDan smo pričele z zborom v večji dvorani športnega centra Champ.
Vsaka udeleženka je prejela majčko Luštna bejba, ki nam jo je podarilo podjetje Lušt. Še preden pa je nastala prva skupinska fotografija, smo z največjim veseljem posegle tudi po darilnih vrečkah. Ko so dekleta preverila, kaj se skriva v vrečkah so bile nadvse presenečene, saj še nikoli niso prejele toliko daril, toliko pozornosti samo za njih. Za najboljša darila so poskrbeli podjetje DM, Blendergroup d.o.o., Magea, kozmetika Missha, Avemed d.o.o., Kraš, Birdcosmetics, Ilirija, Gaia naturelleOrbico, Palačinkomat d.o.o.Argeta, Loka Kava, Hrib d.o.o., La popsi d.o.o., Malinca d.o.o., Vitahemp, Hiška zelišč, Zlati Ghee, Vlado Vlaj, Ekotera, Mittelco, P.E.C.A. in Favn. Pripravili so prav posebno darilno vrečko za vsako dekle.

Iskrena hvala vsem! Vsa dekleta, ki ste bile prisotne najdete tukaj vse povezave, da lahko najboljše produkte naročite tudi domov!

zenski dan 5

Po skupni fotografiji smo si privoščile v miru zdrav in odličen zajtrk. Zanj so poskrbeli podjetje Infiniti, Goran Žagar s.p., ki je poskrbel za najboljši smuti, vrhunsko sadje in zelenjavo, Mol slovenija, ki je priskrbel sveže, tople rogljičke in odlične sendviče, Boom, ki nas je navdušil z ovseno kašo, granolo in ovsenim mlekom, Mlekarna Celeia, ki je razveselila z odličnim jogurtom aronija in Gajbica, ki je poskrbela za prva domača jabolka, ki smo jih lahko uživale celotni dan.

Nato so sledile delavnice: Pilates z Majo Rozman in delavnica za samozavest s Špelo Bok. Po prvih delavnicah smo si ob 12. uri privoščile kosilo, za katerega so poskrbeli pri Mercator IP d.o.o. Pripravili so nam odlične solate in zdrave polnovredne obroke, ki so bili za kosilo lahki, hranljivi in odličnega okusa.
Po kosilu smo si privoščile še sladico - osvežilno, lahko odlično lučko podjetja INDY& PIPPA.

zenski dan 2

Po odlični pavzi pa smo se prepustile Maji Rozman, da nam je predstavila zdravo in uravnoteženo prehrano, z nekaj napotki, kako se lotiti zdravega načina življenja.

Po predavanju smo si privoščile kratko pavzo za druženje in sončenje ter se posladkale s sladoledom podjetja LeoneZa sladkanje sta poskrbeli tudi dve čokoladnici:
Hvala Hana (dekleta so kar godla ko so jedla čokolado) in Passero (odlične čokolade z raznovrstnimi okusi, vsaka zadovolji okus še tako izbirčne ženske).

Celotni dan so za pijačo na našem dnevu skrbeli RadenskaCostella (privoščile smo si Botaniko, gazirano pijačo z koščki sadja brez dodanega sladkorja), Vipi
Kmetija Paldauf (privoščile smo si domač naravni grozdni sok) in Rauch - odličen jabolčni sok, ki smo ga uporabile pri smutijih, koktejlih z ginom in kar tako na slamico.

Ob 15.30 uri smo pričele z novim sklopom vadb in delavnic. Za dobro ogrevanje in malo švicanja je poskrbela Maja Rozman s treningom Jaz resnično migam, za odlično predavanje kako se izogniti stresu pa je poskrbela Monika Kozjek iz podjetja Vitalmon.

zenski dan 4

Po končanem treningu in predavanju, je sledilo kratko druženje, kjer smo se okrepčale z slanimi in sladkimi dobrotami. Za to so poskrbeli pri podjetju Intersnack
Sladke Sanje in Conditus.

Ker nas je za zaključek dneva čakala še odlična joga z Majo Maselj, smo se hitro odpravile v večnamensko dvorano, kjer smo si pripravile vsaka svojo blazino in počakale na začetek! Joga je bila za nas odličen zaključek programa, sledila je še zabava!

Za odlično večerno druženje so poskrbeli:
Ekskluzivna darila - podarili so nam odličen gin, top okusa, ki ga priporočamo za novoletna darila
Destilarna karakter - preizkusite njihove gin kombinacije z okusom za ženske
Žganjekuha Kržič - odličen gin za pripravo različnih koktejlov z sladkorno peno
Pivovarna mali grad - za vse, ki niso ljubiteljice gina pa je poskrbela pivovarna. Dekleta so bila navdušena nad okusom domačega piva.

Za odličen sladek konec pa so poskrebele slaščice iz pod rok Tanje in Veronike - Tanjine DobroteVeronika Benedik s.p.

Čez celotni dan sta za nas skrbeli tudi dve odlični in luštni bejbi. Tjaša Bregar iz kozmetičnega salona TAETA, je čez celotni dan skrbela za nego obraza, ter Karin, iz Lepotilnice pri Karin, ki je poskrbela za lepe nohte. Hvala obema za dnevno razvajanje!

zenski dan 1

"Ena velika hvala in pohvala za odlično organizacijo 1. ženskega dneva pri vas."  - Vesna


"Dokler ne preizkusiš ne veš kaj ti manjka. Hvala za čudovit ženski dan, ki smo ga preživele skupaj. Super energija, družba, predavanja in vaje. To je bil zame totalen odklop, prej sploh nisem vedela da sem tako utrujena in v stresu. Po celem dnevu prijetnega dela na sebi sem šele videla, da bi si to morala večkrat privoščiti in nekaj narediti zase. V nedeljo sem bila kot nova, polna energije in dobre volje, predvsem pa zelo sproščena. Še enkrat hvala za super organizacijo, pogostitev in darila. Se vidimo naslednjič." - Alenka


 "Ta dogodek je bil res nekaj posebnega, zahvale pa gredo seveda v največji meri tebi Tina. Brez tvoje iniciative in ustvarjalnih zamisli vse do izvedbe." - Mateja

Ementalec grafika dec2020 v2
proteini
www.agona.si
230125 GeloRevoice ad banner 400x100px SI v2
 pritt.jpg  3D_Teekanne_logo_CMYK.jpg
lindt
cedevita_logos_1505-02.png
argeta.jpg barcaffe.jpg
cocta.jpg BoomBox_boje_RGB_hex_Boombox_purple.jpg
resnicno jaz barjans
Biotin Collagen 400x100 px
ŠPENA BBQ BANNER spletna
Logo
banner
thumbnail SWY brand clean black 1
logo 400x100px
kugovnik marec2023
Banner Resnično jaz 400 100 pik
Banner VENERA SHOP 400x100
sanolabor zenskiDan banner
Banner Minute prip jedi 400x100px
zenski dan display
400x100 banner desno ob strani 2
bife
muflon
Untitled design 20
Banner bonboni 728x90 marec 2023
DONAT PROGRAMI RESNICNOJAZ 400x100 FEB23
banner
logo N.ARicola logo noviimage001

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript